Fakültemiz ev sahipliğinde, Sinema ve Televizyon Bölümü organizasyonunda 19-20 Mart tarihlerinde düzenlenen, “1. Kocatepe Öğrenci Kısa Film Günleri” etkinliği sona erdi.

Sinema ve Televizyon Bölümü 3. sınıf öğrencilerimizin 2023-2024 akademik yılı güz yarıyılında Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Özer tarafından yürütülen “Kısa Film Yapımı” dersleri kapsamında hazırlamış oldukları 12 kısa film ilk kez seyirci ile buluştu.

Etkinliğin ilk günkü açılış programına Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nesrin Kula Demir, Bölüm öğretim elemanları ve Fakültemiz öğrencileri katılım sağladılar. Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda iki gün boyunca yapılan film gösterimlerinin ardından yönetmenler ve çekim ekipleriyle kısa söyleşilerin de gerçekleştirildiği etkinliğin kapanış bölümünde Sinema ve Televizyon Bölümü 2. sınıf öğrencileri İbrahim Çarkgil ve Selin Deniz’in sahne performansları sergilendi.

“1. Kocatepe Öğrenci Kısa Film Günleri” etkinliği Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nesrin Kula Demir’in kapanış konuşmasıyla son buldu. Prof. Dr. Kula Demir, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür ederek, benzer organizasyonları farklı derslerin çıktıları kapsamında önümüzdeki dönemlerde de gerçekleştirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Etkinlik Broşürü için TIKLAYINIZ.

21 Mart 2024, Perşembe 85 kez görüntülendi