Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 2024 yılında gerçekleştirilen ilk sergi olan Güzel Sanatlar Fakültemiz öğretim elemanlarının yapıtlarının yer aldığı “Kent Sanat Buluşması IV” adlı karma sergi, 9 Ocak tarihinde yapılan törenle Afyonkarahisarlı sanatseverlerle buluştu.

Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yaptığı konuşmanın ardından açılan sergiye Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Karma sergide, Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları, Resim, Seramik ile Sinema ve Televizyon Bölümlerimizde görevli 20 öğretim elemanımızın toplam 25 eseri yer alıyor.

Seramik, tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine akrilik ve karışık teknik, hat, tezhip, belgesel, fotoğraf ve dijital baskı teknikleri kullanılarak hazırlanan eserler, 2 Şubat 2024 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

Sergi Kataloğu için TIKLAYINIZ.

09 Ocak 2024, Salı 144 kez görüntülendi