Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 2023 yılında gerçekleştirilen ilk sergi olan Güzel Sanatlar Fakültemiz öğretim elemanlarının yapıtlarının yer aldığı “Kent Sanat Buluşması III” adlı karma sergi, 10 Ocak tarihinde yapılan törenle Afyonkarahisarlı sanatseverlerle buluştu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in yaptığı konuşmanın ardından açılan sergiye Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Karma sergide, Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Seramik, Sinema ve Televizyon Bölümlerimizin yanı sıra Üniversitemizin farklı birimlerinde görevli, 25 öğretim elemanımızın toplam 33 eseri yer alıyor.

Seramik, tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine akrilik ve karışık teknik, rölyef, linol baskı, geleneksel tepme keçe, dokuma, fotoğraf ve dijital baskı teknikleri kullanılarak hazırlanan eserler, 3 Şubat 2023 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

Sergi Kataloğu için TIKLAYINIZ.

11 Ocak 2023, Çarşamba 684 kez görüntülendi