Dekanlığımız tarafından 14 Ekim tarihinde, öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza yönelik “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim programı düzenlendi.

Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime Dekanımız Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Geçmiş dönemlerde TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında proje yürütücülüğü yapan Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunu Miray Tavlı ile aynı programda akademik danışman olarak görev olan Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Kısa tarafından katılımcılara bilgi ve tecrübe aktarımında bulunuldu. Program, Kısa ve Tavlı’ya Dekanımız tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından sona erdi.

16 Ekim 2024, Çarşamba 1 kez görüntülendi