Öğretim üyelerimiz, 4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi yürütücülüğünde, 23-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Matematiğin İçinde Hayat Var!” isimli projede görev aldılar.

Proje kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, 23 Eylül tarihinde “Sayısal İşlemlerden Mimari Tasarıma”, 26 Eylül tarihinde de Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara “Matematiğin Resimle Dansı” başlıklı birer eğitim verdiler. Öğretim üyelerimize Fakültemiz Danışma Kurulu üyesi, lisans ve yüksek lisans mezunumuz Mustafa Yüzükoca ile lisans mezunumuz ve yüksek lisans öğrencimiz Şükran Çınar da eğitimlerde eşlik ettiler.

29 Eylül 2024, Pazar 85 kez görüntülendi