Fakültemiz Kadın Voleybol Takımı, Üniversitemizin 2024 yılı spor oyunları kapsamında, eleme usulüyle yapılan müsabakalar sonucunda 4’te 4 yaparak ŞAMPİYON oldu.

Turnuvaya katılan 10 takım arasında, sırasıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini (3-0), Hukuk Fakültesini (3-0), Veteriner Fakültesini (3-2) mağlup eden öğrencilerimiz, 31 Mayıs tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi ile oynadıkları final maçında da 3-0 galip gelerek göğsümüzü kabarttılar.

Fakültemize ilk kez şampiyonluk kupası kazandırarak gururumuz olan öğrencilerimizi canıgönülden kutluyoruz. Takım antrenörümüz, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun’a muhteşem taraftarımıza, tribünde takımımızı yalnız bırakmayan öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimize kupaları, 4 Haziran tarihinde, Barış Manço Şölen Alanında yapılacak “AKÜFEST’24 Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor Festivali”nin açılış töreninde takdim edilecek. Tüm paydaşlarımızı kupa törenine bekliyoruz.

02 Haziran 2024, Pazar 184 kez görüntülendi