Fakültemiz öğretim elemanları ile Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan “Sanat ve Diyalog” adlı karma sergi, Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Serginin açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mithat Yılmaz, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu ile birlikte her iki fakültenin dekan yardımcılarının yanı sıra öğretim elemanları ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Toplam 51 akademisyen sanatçının çeşitli teknikler ile ürettikleri Resim, Seramik, Özgün Baskı Resim, Heykel, Fotoğraf, Geleneksel Türk Sanatları, Video Art, Moda Tasarımı, Yerleştirme Sanatı anlatım dillerinden özgün eserleri bir araya getiren seçki, 24 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Sergi kataloğu için TIKLAYINIZ.

08 Mayıs 2024, Çarşamba 137 kez görüntülendi