Fakültemiz Resim Bölümü mezunlarının yapıtlarından oluşan “Mezunlar Sergisi – Seçki III”, 4 Temmuz tarihinde açıldı.

Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen serginin açılış törenine mezunlarımızın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Peker, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, Resim Bölüm Başkanımız Doç. Erdal Ünsal, Bölüm öğretim elemanları ile Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Resim Bölümü mezunlarımızın farklı tekniklerle gerçekleştirdikleri 34 adet yapıtın 21 Temmuz tarihine kadar sanatseverlerle buluşacağı sergide yer alan isimler ise şöyle:

Beyza Zıba, Çağlar Tüfekçi, Diyar Ay, Ebru Püsküllüoğlu, Eda Yıldız, Emine Sarı, Fatih Karadaş, Furkan Melih Can, Gamze Ardıçpınar, Gülnur Ayhan, Gülseda Demir, Hasan Ateş, Hüseyin Fındık, İbrahim Duru, Kadir Saran, Kübra Çelik, Kübra Kutlu, Mehmet Kalkan, Mustafa Şahin, Nazlı Erdoğan, Nazmiye Özerdem, Oğuzhan İpek, Özlem Şahin, Rahime Nur Büyüksolak, Selda Eke, Selin Çulha, Sevim Sunar, Seyhan Demirtaş, Sıdıka İkiz, Şevval Akay, Şeyda Udül, Tuba Polat, Tuğba Kafa.

04 Temmuz 2023, Salı 184 kez görüntülendi