Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (NÖ/İÖ), Resim, Sinema ve Televizyon Bölümlerimizin 2023 yılı mezunlarının “Mezuniyet Sergisi”, 30 Mayıs tarihinde sanatseverlerle buluştu.

Bölüm Başkanlıklarımız tarafından hazırlanan ve Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen serginin açılışına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın yanı sıra Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yunus Otursun, Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

23 Haziran tarihine kadar açık kalacak olan sergide, Resim Bölümü öğrencilerimizin farklı tekniklerle üretilmiş çalışmaları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin farklı ölçeklerde maket ürün tasarımları, Sinema ve Televizyon Bölümü son sınıf öğrencilerimizin de fotoğraf ve video projelerinden oluşan toplam 59 yapıt beğeniye sunuldu.

30 Mayıs 2023, Salı 121 kez görüntülendi