Fakültemiz “2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni”, 26 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

TÖREN VİDEOSU için TIKLAYINIZ.

Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Peker, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Mimarlar Odası Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Ferhun Sümer, İç Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilcisi Zakire Alimoğlu, Danışma Kurulu Üyemiz Keçe Sanatçısı Gülenay Yalçınkaya’nın yanı sıra Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız ile birlikte mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Emirhan Güler’in piyano resitali sonrasında mezunlarımız salondaki yerlerini aldılar. Tören, Fakültemizi tanıtan klibin izlenmesinin ardından açılış konuşmalarıyla devam etti.

İlk konuşma, Fakültemiz ve Resim Bölümü Birincisi Havva Yardım tarafından yapıldı. Yardım’ın mezuniyet kütüğüne plaka çakmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Peker konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Konuşmaların bitiminde ise sahnedeki yerlerini alan mezunlarımızdan Fakülte (Birinci: Havva Yardım, İkinci: Aliye Şahan, Üçüncü: Aslı Arslan) ve Bölüm bazında dereceye girenlere plaket ve hediyeleri takdim edildi. Dereceyle mezun olan tüm öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

 

Program, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim ile Sinema ve Televizyon Bölümü mezunlarımıza öğretim elemanlarımız tarafından mezuniyet beratlarının verilmesinin ardından geleneksel kep atma töreniyle sona erdi.

Emekli Öğretmen ve Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Başarısı

Afyonkarahisarlı Emekli Öğretmen Aliye Şahan, Fakültemizi ve Resim Bölümümüzü ikincilikle bitirirken, Afganistan uyruklu öğrencimiz Fatema Faryad da İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüzün Normal Öğretim Birincisi oldu.

26 Mayıs 2023, Cuma 1067 kez görüntülendi