Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında hazırlanan, Fakültemiz Resim ve Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ile öğrencilerinin yapıtlarından oluşan “Kocatepe Sanat Buluşması – 100. Yıl Resim Sergisi”nin açılış töreni, 30 Ekim tarihinde gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, Resim Bölüm Başkanımız ile birlikte öğretim elemanlarımız ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sergide öğretim elemanlarımız Deniz Kartal Kara, Emre Çalış, Erdal Ünsal, Fevzi Nuri Kara, Gökay Tazegül, Hülya Parlakkalay, Kayhan Metin, Sibel Timur, Yasemin Kaplan Çalış ile öğrencilerimiz Beyza Özer, Buket Tekin, Dilan Fırat, Fatma Uğuş, Hasiyne Ayhan, Kübra Meydan, Melek Aykaç, Mustafa Emre Türker, Özlem Gül, Simge Duman, Şevval Uysal, Türkan As, Umut Akhan ve Yusuf Aksu’nun toplam 24 eseri yer alıyor.

Fakültemizin Resim Bölümü katında düzenlenen sergi, 22 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

31 Ekim 2023, Salı 96 kez görüntülendi