2023-2024 akademik yılı güz yarıyılı hazırlıkları kapsamında, 13 Eylül tarihinde Dekanlığımız tarafından tüm bölümlerimizde görevlendirilen akademik danışmanlarımızla Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun’un moderatörlüğünde, zoom platformu üzerinden çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda, başta ders kayıt döneminde olmak üzere akademik danışmanlarımızın öğrenci gruplarıyla sürekli ve düzenli iletişim halinde bulunmaları gerektiğine ve sunacakları danışmanlık hizmetinin önemine değinildi.

Yeni dönemde yaşanması muhtemel problemlerde, öğrencilerimize azami ölçüde destek olunması gerektiği ve problemlerin çözümünde izlenmesi gereken yollar üzerinde duruldu. Ayrıca Fakültemizde ilk kez uygulanmaya başlayacak olan isteğe bağlı yabancı dil eğitimi ile Resim ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü arasında uygulanması planlanan yan dal eğitim süreçlerine ilişkin de bilgilendirme yapıldı.

13 Eylül 2023, Çarşamba 216 kez görüntülendi