Fakültemiz Birim Danışma Kurulunun 2023 yılındaki ilk toplantısı, 22/06/2023 tarihinde, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Dekan Yardımcılarımızın ve Kurula üye Bölüm Başkanlarımız ile yardımcılarının yanı sıra dış paydaş üyelerimizden Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan, Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Zeynep Gürman, Afyonkarahisarlı Keçe Sanatçısı Gülenay Yalçınkaya, Arkeolog Ahmet İlaslı ile Fakülte Sekreterimiz Sultan Karadeniz ve Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Vekili Dilan Fırat’ın katılım sağladığı toplantı, Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

2022-2023 akademik yılı, bahar yarıyılı eğitim-öğretim süreçlerinin değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda, öğrencilerimiz tarafından doldurulan uzaktan eğitim ve akademik danışmanlık memnuniyet anketleri değerlendirildi. Anket sonuçlarında paydaş memnuniyet düzeyinin düşük olduğu alanlarda yapılacak iyileştirmeler ile memnuniyet düzeyinin yüksek olduğu alanlarda da sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla alınacak önlemler üzerinde duruldu. Özel yetenek sınavı hazırlık süreci ile birlikte M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 2023 yılı sonuna kadar açılması planlanan sergilerle ilgili etkinlik takviminin görüşülmesinin ardından toplantı, dilek ve temennilerin iletilmesiyle sona erdi.

22 Haziran 2023, Perşembe 144 kez görüntülendi