Üniversitemiz Yaz Okulu Uygulama Esas ve İlkelerinin 7. maddesinin (a) bendi kapsamında alınan, 07/07/2022 tarih ve 2022/30 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile Fakültemizde 2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütülen derslere yeterli sayıda ön talep olmadığından yaz okulu açılmayacaktır.

Üniversitemiz Yaz Okulu Uygulama Esas ve İlkelerinin 11. maddesinin (a) bendi kapsamında, “Öğrenciler, Üniversitemizdeki yaz okulunda açılmamış olan derslerini BYK kararı ile içerikleri uygun bulunan, saatleri veya AKTS’leri eşit veya daha fazla olması kaydıyla, öğrencinin ilgili yılda yerleştiği programın taban puanından daha yüksek bir programın verildiği üniversiteden alabilir.

Bu kapsamda öğrencilerimizin  Ders Alma Başvuru Formunu ekleri ile birlikte düzenleyerek şahsen veya e-posta (gsf@aku.edu.tr) aracılığıyla Dekanlığımıza ulaştırmaları gerekmektedir. Eksik belge gönderilmesi halinde başvuru işleme alınmayacaktır.

Fakültemizde Açılmayan Dersler İçin Diğer Üniversitelerden Ders Alma Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Yaz Okuluna başvuruda bulunacak öğrencilerimiz, ders içeriklerine https://obs.aku.edu.tr/oibs/bologna/ adresinden ulaşılabileceklerdir.

08 Temmuz 2022, Cuma 971 kez görüntülendi