2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreninde Fakültemizi dereceyle bitiren mezunlarımızın ödüllendirilmesinin ardından bölümlerini dereceyle bitiren mezunlarımıza da Fakültemizde düzenlenen törende plaketleri takdim edildi.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (N.Ö./İ.Ö.), Resim, Sinema ve Televizyon Bölümlerimizden dereceyle mezun olan öğrencilerimize plaketleri, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, Resim Bölüm Başkanımız Doç. Erdal Ünsal, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nesrin Kula Demir tarafından verildi.

Bölümlerini dereceyle bitiren mezunlarımızın nezdinde tüm mezunlarımızı bir kez daha tebrik ediyor; bundan sonraki hayatlarında da başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Yolunuz ve bahtınız açık olsun…

15 Haziran 2022, Çarşamba 278 kez görüntülendi