Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen, Renkler Grubunun 13. Seramik Sergisi, 8 Mart tarihinde Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

“Baykuş” temalı seramik sergisinin açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yanı sıra öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Sergide Üniversitemiz öğretim elemanları A. Baha Örken, Canan Gürel Ak, Hakan Ergun, Hakan Pekyaman, Hasan Şahbaz, Kamuran Ak, Mine Ergun, S. Veysel Özel; mezunlarımız H. İbrahim Çakır ve Kadir Ertürk’ün yanı sıra seramik sanatçıları Bahadır Cem Erdem, Betül Aytepe Serinsu, Burcu Öztürk Karabey, Ece Kanışkan, Emel Mülayim, F. Betül Karakaya, Fatih Karagül, Ferit Cihat Sertkaya, Hatice Aybike Karakurt, İlhan Marasalı, Kamuran Özlem Sarnıç, Leyla Kubat, M. Berrin Kayman, M. Candan Güngör, Meliha Coşkun, Melise Engineri, Mutlu Başkaya, N. Nazende Özkanlı, Nurtaç Çakar, Özgür Kaptan, Özlem Özer Tuğral, Pınar Genç, Seranur Gündoğdu Dodevski, Serap Ünal, Sercan Filiz, Sevim Çizer, Soner Genç, Temel Köseler, Vefa İrdelp ve Yongmoon Kim’in çalışmaları yer alıyor.

40 sanatçının toplam 63 adet eserinden oluşan sergi, 28 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

10 Mart 2022, Perşembe 446 kez görüntülendi