Fakültemiz tarafından “Dünya Kadınlar Günü” kapsamında düzenlenen “Kadınların Çalışma Yaşamında Eşitliği ve Güvenliği” başlıklı panel, 10 Mart tarihinde, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin katılımıyla Fakülte binamızda gerçekleştirildi.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüz Arş. Grv. Merve Çiftçi’nin moderatörlüğündeki panelde, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Melehat İpek Yılmaz Göktürk ile Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Naciye Gülay Utkugün panelist olarak yer aldılar.

Dekanımız Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu’nun günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açış konuşmasının ardından başlayan panel, soruların yanıtlanması ve panelistlere teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

11 Mart 2026, Çarşamba 21 kez görüntülendi