Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı ile Sanat ve Tasarım Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı mezunlarının yapıtlarından oluşan karma sergi, 11 Haziran tarihinde, Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Açılış törenine Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz, Bölüm Başkanlarımız ile birlikte öğretim elemanlarımız, mezunlar ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Resimden seramiğe, özgün baskıdan geleneksel Türk sanatlarına kadar farklı disiplinlerdeki 37 katılımcının 43 farklı işini bir araya getiren sergi, 28 Haziran tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

13 Haziran 2024, Perşembe 121 kez görüntülendi