Fakültemiz Birim Danışma Kurulunun 2024 yılındaki ikinci toplantısı, 29 Mayıs tarihinde, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu’nun başkanlığında, çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

Toplantıya Birim Kalite Sorumlumuz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile Kurula üye Bölüm Başkanlarımız, Fakülte Sekreterimiz ve Fakültemiz öğrenci temsilcisinin yanı sıra dış paydaş üyelerimizden İçmimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilcisi Zakire Alimoğlu, Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Eğitmeni Zeynep Gürman, Yerel Sanatçı Gülenay Yalçınkaya, Emekli Arkeolog Ahmet İlaslı ile lisans ve yüksek lisans mezunumuz Mustafa Yüzükoca katıldılar.

Kurul üyeleri, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından sürdürülen Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında Üniversitemizin almaya hak kazandığı 5 yıllık tam akreditasyon ile Üniversitemizde ilk kez uygulanmaya başlanan İşveren Memnuniyet Anketi hakkında bilgilendirildi. Toplantıda ayrıca Fakültemiz tarafından yapılan/yapılması planlanan toplumsal katkı faaliyetlerinin yanı sıra M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi sergi alanının 2024 yılı etkinlik takvimiyle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Dilek ve temennilerin iletilmesiyle toplantı sona erdi.

30 Mayıs 2024, Perşembe 71 kez görüntülendi