Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 2026 yılında gerçekleştirilen ilk sergi olan Güzel Sanatlar Fakültemiz öğretim elemanlarının yapıtlarının yer aldığı “Kent Sanat Buluşması VI” adlı karma sergi, 13 Ocak tarihinde yapılan törenle sanatseverlerle buluştu.

Dekanımız Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu’nun yaptığı konuşmanın ardından açılan sergiye Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Bölüm Başkanlarımız, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, Fakültemiz Danışma Kurulu Üyesi Gülenay Yalçınkaya, İş İnsanı İbrahim Alimoğlu, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

2020 yılından bu yana kesintisiz devam eden ve bu yıl altıncısı düzenlenen karma sergide, Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları, Resim, Seramik ile Sinema ve Televizyon Bölümlerimizde görevli 26 öğretim elemanımızın toplam 37 eseri yer alıyor.

Seramik, tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine akrilik ve karışık teknik, hat, tezhip, belgesel, fotoğraf ve dijital baskı teknikleri kullanılarak hazırlanan eserler, 13 Şubat 2026 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

14 Ocak 2026, Çarşamba 0 kez görüntülendi