Fakültemizin ev sahipliğinde düzenlenen ve 51 Afyonkarahisarlı dış paydaşımızın, 58 eserinden oluşan “Afyonkarahisarlı Sanatçılar Karma Sergisi”nin üçüncüsü, 9 Temmuz tarihinde, Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Açılış töreni; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Fakültemiz Dekan Vekili Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın yanı sıra öğretim elemanlarımızın ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatçıların ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Afyonkarahisarlı sanatçıların “fotoğraf, resim, geleneksel el sanatları, seramik” gibi farklı sanat alanlarında yaptıkları çalışmaların yer aldığı ve 30 Ağustos 2024 tarihine kadar açık kalacak olan karma sergide yer alan isimler ise şöyle:

Ahmet Hamdi Dayıoğlu, Ahmet Taner Akman, Aliye Şahan, Arif Avan, Arif Birsen, Başak Nakilcioğlu, Belkıs Özkara, Beytullah Kenar, Birsen Arı, Cihan Tikit, Deniz Uluışık, Erdem Özkan, Esra Adıyaman, Fatih Sayın, Gökçen Kasap, Güneş Yalçınkaya İlker, Habibe Kahvecioğlu Sarı, Hatice Köken, Hüseyin Erçolak, Hüseyin Fındık, İnci Çetin, İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Kübra Nur Hasçelikoğlu, Kübra Öztürkavcı Ekerim, M. Derya Orhan, M. Lokman Karademir, Murat Arısoy, Murat Cengiz, Mustafa Kara, Mustafa Kemal Uyar, Mustafa Türk, Mustafa Yüzükoca, Muzaffer Uyan, Mürşit Aymergen, Naciye Yılmaz, Nesrin Erdoğan, Nihat Nazilli, Nilay Gürler, Nurşah Kılınç, Ömer Faruk Barış, Özden Altuntaş, Özgür Dönmez, Perihan Çınar, Remziye Gülenay Yalçınkaya, Sabriye Arpaözü, Sadık Cem Akın, Serçin Dinçer, Sultan Yaşar Alimoğlu, Şükrü Kostak, Zehra Pektaş, Zeynep Gürman.

09 Temmuz 2024, Salı 50 kez görüntülendi