2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılını, Fakültemizde 10-11-12 Haziran tarihlerinde açılan 3 ayrı sergiye ev sahipliği yaparak kapattık.

10 Haziran tarihinde Resim Bölümü son sınıf öğrencileri Dilan Fırat ile Özlem Yalın Gül’ün “Gökyüzündeki Silüet” adlı karma sergileri, Resim Bölümümüz Kat Galerisinde açıldı. Dilan Fırat’ın 9 adet yağlıboya çalışmasının yanı sıra Özlem Yalın Gül’ün de farklı boya resim teknikleri ve ahşap çerçeve üzerine yapay zekâ ile üretilmiş görüntülere yer verdiği toplam 6 çalışmasının yer aldığı sergi, 28 Haziran tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

11 Haziran tarihinde, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerimizin hazırlamış oldukları çalışmalardan oluşan “Afyon’da Yaşam” adlı karma fotoğraf sergisi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüz sergi alanında sanatseverlerle buluştu. Öğr. Grv. Dr. Hayati Ulusay tarafından yürütülen Fotoğraf Atölyesi dersi kapsamında hazırlanan ve 28 Haziran’a kadar açık olacak sergide, öğrenciler Ahmet Saru, Kadriye Doğan, Melisa Keser, Tülay Alay, Yeliz Sezgintürk ve Zeynep Yaşar İmre fotoğraflarıyla yer aldılar.

12 Haziran tarihinde ise Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Kıvılcım Feyzioğlu’nun Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen kişisel sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sanatçının farklı tekniklerle oluşturduğu 36 adet yapıtından oluşan sergi de, 28 Haziran tarihine kadar Fakültemiz Resim Bölümü Sergi Alanında ziyaret edilebilecek.

Her üç sergi de Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Bölüm Başkanları ile birlikte öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla açıldı.

13 Haziran 2024, Perşembe 166 kez görüntülendi