Mayıs ayı Sanat Koridor(u) etkinlikleri kapsamında, 22 Mayıs tarihinde, Resim Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz; Berfin Cemal, Betül Atçeken, Buse Yağcı, Cemile Cirit, Deniz Arı, Dilara Müezzin, Elif Defne Özlemiş, Fadime Kafes, Feyzi İlter, Hayrunnisa Kara, Hüseyin Furkan Coşkun, Kadir Eren, Medine Nur Günaydın, Nazmiye Çınar, Saide Sena Girgin, Selda Aygün, Sıla Özkurşun, Yağmur Çetinkaya, Yiğithan Dağtekin ve Zehra Yeğit’in çalışmalarıyla katıldıkları “Karma-Şık Harmoniler” adlı karma sergi, Fakültemizin 1. katında, Temel Eğitim Bölümü Kat Galerisinde sanatseverlerle buluştu.

27 Mayıs tarihinde ise Resim Bölümü son sınıf öğrencimiz Hasiyne Ayhan’ın renkli resim teknikleri ile gerçekleştirdiği çalışmalarının yanı sıra ses ve nesne yerleştirmelerinin yer aldığı “Habitat” adlı kişisel sergisi, yine Fakülte Binamızın 1. Katında, Resim Bölümü sergi alanında açıldı.

29 Mayıs tarihinde de Resim Bölümü son sınıf öğrencimiz Buket Tekin’in ilk kişisel sergisi yine Fakültemizin 1. katında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

30 Mayıs 2024, Perşembe 77 kez görüntülendi