Dekanlığımız ev sahipliğinde, 8-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Sinema ve Televizyon, Resim ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüz tarafından üç ayrı “Mezunlar Paneli” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen panellerde, mezunlarımız Fakültemiz Sinema ve Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Şeyda Özçelik Aydoğan, VTR Operatörü Nurcan Ak, Yapım Sorumlusu Tanju Aslıbay, Ressam, Ahmet Taner, Ressam Mustafa Yüzükoca, Ressam Oğuzhan Ağca, İç Mimar ve İstanbul Atlas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Merve Meral, İç Mimar Esin Çelikbaş ile İç Mimar Serap Paçal panelist olarak yer aldılar.

Öğrencilerimizin yanı sıra Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu ve öğretim elemanlarımızın da katılım sağladığı panellerde mezunlarımız, öğrenim gördükleri döneme ilişkin anılarını aktararak, iş hayatına atılmalarıyla birlikte karşılaştıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi de öğrencilerimizle paylaşarak birtakım tavsiyelerde bulundular. Paneller, katılım belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

10 Mayıs 2024, Cuma 52 kez görüntülendi