Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim elemanları ile 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yapıtlarından oluşan karma sergi, 26 Mart tarihinde açıldı.

Serginin açılış törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanımız Doç. Ülkü Küçükkurt, Üniversitemiz Ahmet Şemsettin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Asuman Şenel, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan program, öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize katılım belgelerinin takdim edilmesi ve eserlerin incelenmesiyle devam etti.

Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen sergide minyatür, küfili yazı, tezhip, efekt, fotoğraf, halı, batik ve keçe çalışmalardan oluşan 80 adet eser yer alıyor.

12 Nisan tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek olan sergide yer alan isimler ise şöyle: Doç. Ülkü Küçükkurt, Dr. Öğretim Üyesi Sultan Sökmen, Dr. Öğretim Üyesi Şeyda Algaç, Öğr. Grv. Ayşe Reyhan Şengül, Aysel Demir, Aysu Toprak, Ayşegül Türkyener Taşkale, Batool Ali Abdullah, Büşra Kodaloğlu, Cemile Polat, Feyza Sarıkürkcü, Güllizar Taşpunar, Gülşen Baştürk, Hayriye Akcil, İnci Caran, İrem Şahin, Memnune Düzenli, Necmiye Özer, Seher Akdeniz, Sibel Demirbilek, Şükriye Keskin, Zakire Gönül.

26 Mart 2024, Salı 75 kez görüntülendi