M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezimizde düzenlenen sergiler, Ramazan ayında da hız kesmeden devam ediyor. Fakültemiz ev sahipliğinde, 12 Mart tarihinde, Üniversitemiz Ahmet Şemseddin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Ahmet Şemseddin Karahisari Hat Örnekleri Sergisi” açıldı.

Açılış törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yanı sıra Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Yalçım, Ahmet Şemsettin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Asuman Şenel, Dekan Yardımcılarımız, öğretim elemanları ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Ahmet Şemseddin Karahisari’ye ait müselsel, mâkılî, muhakkak, nesih, sülüs, reyhânî hat örnekleri ve meşklerin yer aldığı sergi, sanatseverler tarafından 22 Mart tarihine kadar M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde ziyaret edilebilecek.

13 Mart 2024, Çarşamba 31 kez görüntülendi