Fakültemiz Yönetim Kurulunun 12/01/2024 tarihli toplantısında alınan karar kapsamında, öğretim elamanlarımızın eğitim-öğretim materyallerini güncelleyebilmeleri ve araştırma yetkinliklerini geliştirebilmeleri amacıyla 21 Şubat tarihinde, “VETİS Uzaktan Erişim Sistemi ve Veri Tabanlarının Kullanımı” konulu eğiticilerin eğitimi programı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Emin Kutlay tarafından İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda verilen eğitim, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Akyüz ile birlikte öğretim elemanlarımızın katılımıyla düzenlendi. Program, soruların yanıtlanmasına müteakip, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Akçay’ın Kutlay’a teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.

21 Şubat 2024, Çarşamba 100 kez görüntülendi