Fakültemiz Sanat Koridor(u) Etkinlikleri ikinci hafta programı, Resim Bölümümüz koridorunda gerçekleştirilen kısa film ve belgesel film gösterimlerinin ardından 10 Ocak tarihinde düzenlenen söyleşi ile sona erdi.

Öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımlarıyla, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın moderatörlüğünde düzenlenen söyleşiye Resim Bölüm Başkanımız Doç. Erdal Ünsal ile Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Arş. Grv. Hakan Ergun konuşmacı olarak katıldılar.

Resim Bölümümüz koridorunda geçtiğimiz hafta düzenlenmeye başlanan koridor etkinliklerine 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi bahar yarıyılında da haftanın 3 günü (her Pazartesi, Salı ve Çarşamba), kısa film, video art, belgesel film gösterimleri, eser analizleri, sanatçı günlükleri, atölye çalışmaları ve sanat söyleşileri ile devam edilecek.

11 Ocak 2024, Perşembe 104 kez görüntülendi