Dekanlığımız tarafından, 28 Aralık tarihinde öğrencilerimize yönelik Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen program, Fakültemiz Erasmus Koordinatörü Öğr. Grv. Dr. Emin Paftalı’nın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (UİM) personeli Öğr. Gör. Dr. Merve Malak ile Öğr. Gör. Turan Ulaş’ın konuşmacı olarak yer aldığı toplantıya, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, öğretim elemanlarımız ve öğrenciler katıldı.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine dair öğrencileri bilgilendiren Öğr. Gör. Malak, Erasmus KA131 ve KA171 projeleri hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu. Öğr. Gör. Ulaş ise staj hareketliliğine katılacak öğrencilerin belirlenmesi, seçim şartları ve seçimde kullanılan belgeler, seçim sonrası süreç ve seçilen öğrencilerin bilgilendirilmesi, gidilen ülkelere/faaliyete göre aylık hibe miktarları ve seyahat/sigorta desteği gibi konulara değindi.

Toplantı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasına müteakip Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun’un, UİM personeli Malak ve Ulaş’a teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.

28 Aralık 2023, Perşembe 27 kez görüntülendi