Fakültemiz öğrenci temsilciliği seçimi sonrasında Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrenci temsilcimiz Şeyma Nur Çiçek, iki yıl süreyle Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi olarak seçildi.

Temsilci öğrencimiz Şeyma Nur Çiçek ile birlikte Bölümlerini temsil etmek üzere yeni seçilen İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencimiz Ayşe Çelepkolu’yu, Resim Bölümü öğrencimiz Kadir Eren’i, Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencimiz Elif Ömür’ü tebrik eder, başarılar dileriz.

Bir önceki dönemde görev yapan öğrenci temsilcilerimiz; Fakülte ve Sinema-TV Bölümü öğrenci temsilcisi Süleyman Ballıkaya, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrenci temsilcisi Necmiye Özer, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrenci temsilcisi Volkan Taşkan ile Resim Bölümü öğrenci temsilcisi Dilan Fırat’a da yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

14 Aralık 2023, Perşembe 54 kez görüntülendi