Seramik Bölümümüz Öğretim Görevlisi Salih Veysel Özel’in kişisel seramik ve resim sergisi, 12 Aralık tarihinde Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Alanında açıldı.

Fakültemiz ev sahipliğinde, 2023 yılının son sergisi olma özelliğini taşıyan serginin açılış töreni; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve eşi Esma Karakaş, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın yanı sıra öğretim elemanlarımızın, öğrencilerimizin ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi açılışında konuşan Rektör Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesinin çok yönlü olarak Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat hayatına katkı vermeye devam ettiğine dikkat çekerek, M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinin de şehrin önemli sanat alanlarından biri haline geldiğini belirtti. Karakaş, Sanatçı Özel’i ve ailesini tebrik ederek, tüm sanatseverleri 2024 yılında da Üniversitenin şehir merkezindeki tek irtibat noktası olan Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek sanatsal etkinliklere davet etti.

Sanatçı Özel ise beşinci kişisel sergisini, Cumhuriyetin 100. yılında Afyonkarahisar’da açıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, sergi açılışına katılan sanatseverlere teşekkürlerini iletti. Program, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından Özel’e teşekkür belgesi takdim edilmesine müteakip sergi alanlarının gezilmesinin ardından sona erdi.

Özel’in seramik çalışmalarının yanı sıra karışık tekniklerle oluşturulmuş, özenle hazırladığı resimlerinden oluşan toplam 64 adet eseri, 5 Ocak 2024 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

13 Aralık 2023, Çarşamba 82 kez görüntülendi