İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Kulübümüz tarafından 26 Ekim’de düzenlenen Atölye Etkinliği kapsamında öğrencilerimizin hazırladıkları ürünlerin sergilendiği “100. Yılında Cumhuriyet” adlı sergi, 6 Kasım tarihinde Fakültemiz İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Sergi Alanında açıldı.

Açılış töreninde Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyeleri Sena Coşkun ile Fevzi Nuri Kara, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu, İçmimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Zakire Alimoğlu, öğretim elemanlarımız ve çok sayıda öğrencimiz yer aldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına düzenlenen sergide, geri dönüşüm malzemeler ile Cumhuriyet Dönemine ait mimari yapı ve yapısal eleman görselleri kullanılarak oluşturulan kolaj çalışmaları sergileniyor.

07 Kasım 2023, Salı 125 kez görüntülendi