Fakültemiz Birim Danışma Kurulunun 2023 yılındaki ikinci toplantısı, 3 Kasım tarihinde, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Dekan Yardımcılarımızın ve Kurula üye Bölüm Başkanlarımızın yanı sıra dış paydaş üyelerimizden Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Zeynep Gürman ve Emekli Arkeolog Ahmet İlaslı ile Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Süleyman Ballıkaya’nın katılım sağladığı toplantı, Fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemizin içinde bulunduğu Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hakkında bilgilendirilen Kurul üyeleri ile M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi sergi alanının 2024 yılı etkinlik takvimiyle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Dilek ve temennilerin iletilmesiyle toplantı sona erdi.

07 Kasım 2023, Salı 43 kez görüntülendi