İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüzün ev sahipliğinde düzenlenen, “Doğunun Kraliçesi: Antakya” adlı fotoğraf sergisi, 16 Mayıs tarihinde Fakültemiz Eğitim Binasında açıldı.

Afyonkarahisarlı Mimar, Yüksek Mühendis Mahmut Ülküer Abi ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2016 yılı mezunumuz, İç Mimar Aliye Deli’nin fotoğraflarından oluşan sergi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Peker, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız ve sanatseverlerin katılımıyla açıldı.

26 Mayıs tarihine kadar sergilenecek fotoğraflar, Haziran ayından itibaren de Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde Afyonkarahisar halkıyla buluşacak.

Sergide, 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinde en büyük yıkımın yaşandığı noktalardan biri olan Antakya’nın geleneksel mimari dokusunu vurgulayan ve pek çoğu depremde ciddi hasara uğrayan yapıların ve sokakların fotoğrafları yer alıyor.

16 Mayıs 2023, Salı 64 kez görüntülendi