Dekanlığımız tarafından öğretim elemanlarımıza yönelik “ölçme ve değerlendirme uygulamalarının ders öğrenme çıktıları ve program yeterlilikleri ile ilişkilendirilmesi” konusunda düzenlenen eğiticilerin eğitimi programı, 13 Nisan tarihinde gerçekleştirildi.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın moderatörlüğünde, üniversitemizin tüm bölümleriyle akredite Turizm Fakültesinin Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Baytok ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı tarafından verildi.

Program, öğretim elemanlarımızın sorularının yanıtlanmasına müteakip, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın Prof. Dr. Baytok ve Prof. Dr. Sandıkçı’ya teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

13 Nisan 2023, Perşembe 87 kez görüntülendi