Üniversitemizin kuruluşunun 30. yılı kapsamında hazırlanan “Kuruluşundan Bugüne Afyon Kocatepe Üniversitesi” adlı belgesel film tamamlanarak kamuoyuyla paylaşıldı.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun tarafından yürütülen proje, Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanlarımız Öğr. Grv. Dr. Emin Paftalı ile Arş. Grv. Hakan Yılmaz’ın katkılarıyla hazırlandı.

Üniversitemizin kuruluşuna katkı sağlayan Afyonkarahisarlılarla, siyasilerle, üniversitemizde görev yapmış tüm rektörlerimizin yanı sıra emekli akademik ve idari personelimizle röportajların gerçekleştirildiği proje kapsamında hazırlanan, çekimleri 4 farklı şehirde gerçekleştirilen ve 8 aylık zaman zarfında tamamlanan belgesel filmi Üniversitemizin Resmi YouTube Hesabından izleyebilirsiniz.

08 Nisan 2023, Cumartesi 36 kez görüntülendi