Fakültemiz Resim Bölümüne öğrenci alımı için yapılacak “Yabancı Uyruklu Öğrenci Özel Yetenek Sınavı (4. Yerleştirme), 5 Aralık 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek adayların aşağıda ilan edilen sınav saatinden yarım saat önce Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

1. Aşama Sınavı: 10.30 – 12.00

2. Aşama Alan Sınavı: 13.00 – 14.30

Özel Yetenek Sınavına katılacak adayların, kimlik belgeleri ile birlikte aşağıdaki malzemeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir: Yumuşak kurşun kalem/kalemler, silgi, kalemtıraş. Özel Yetenek Sınavında Fakülte tarafından öğrencilere sağlanacak malzemeler ise uygun boyutlarda altlık ve resim kâğıdıdır.

Sınav başladıktan sonra ilk 30 dakikadan geç gelenler sınava alınmayacak; adaylar sınav salonlarını ilk 30 dakika içinde terk edemeyeceklerdir. Geç gelenlere ilave süre verilmeyecektir.

Adayların “İkinci Aşama Alan Sınavına” girebilmesi için “Birinci Aşama Sınavına” girmesi zorunludur. “Birinci Aşama Sınavına” girmeyen adaylar, “İkinci Aşama Alan Sınavına” giremezler.

03 Aralık 2022, Cumartesi 52 kez görüntülendi