Dekanlığımız ev sahipliğinde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüz 26 Ekim, Sinema ve Televizyon Bölümümüz 4 Kasım, Resim Bölümümüz tarafından 7 Kasım tarihinde üç ayrı “Mezunlar Paneli” gerçekleştirdi.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen panellerde, mezunlarımız İç Mimar Emre Acar, İç Mimar Münevver Çankır Can, İç Mimar Ali Özkara, TGRT Haber Spikeri Gözde Kabal Altıntepe, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Onur Erkan, Senaryo Eğitmeni Tolga Güzelgün, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cihan Tikit, Görsel Sanatlar Öğretmeni Eda Taşer ve Sanat Eğitimcisi Nurşah Kılınç panelist olarak yer aldı.

Öğrenim gördükleri döneme ilişkin anılarını aktaran mezunlarımız, iş hayatına atılmalarıyla birlikte karşılaştıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi öğrencilerimizle paylaştılar. Öğrencilerimize birtakım tavsiyelerde de bulunan mezunlarımız, multidisipliner çalışmanın ve teknolojik gelişmeleri takip etmenin önemine dikkat çekerek, tasarım programlarına hâkim olmanın ve yabancı dil öğrenmenin gerekliliği üzerinde de durdular.

Paneller, katılım belgesi takdimleriyle sona erdi.

09 Kasım 2022, Çarşamba 230 kez görüntülendi