Fakültemiz Birim Danışma Kurulu, 20/07/2022 tarihinde, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın başkanlığında bir araya geldi.

Dekan Yardımcılarımızın ve Kurula üye Bölüm Başkanlarımızın yanı sıra dış paydaş üyelerimizden Arkeolog Ahmet İlaslı ve Yerel Sanatçı Gülenay Yalçınkaya’nın katılım sağladığı toplantı, Fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

2021-2022 akademik yılı bahar yarıyılının ele alınmasıyla başlayan toplantıda, ilk olarak öğrencilerimiz tarafından doldurulan “akademik danışmanlık ve uzaktan öğretim memnuniyet anketleri” ile “eğitsel performans ölçekleri” değerlendirildi. 2022 yılı özel yetenek sınav takvimi ile sınavla ilgili hazırlıkların Kurul üyeleriyle paylaşılmasının ardından da M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde yıl sonuna kadar açılması planlanan sergilerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, dilek ve temennilerin iletilmesiyle sona erdi.

21 Temmuz 2022, Perşembe 169 kez görüntülendi