Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Resim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın atölye öğrencilerinin yapıtlarından oluşan “Karma Resim Sergisi”, 20 Haziran tarihinde sanatseverlerle buluştu.
Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Resim Bölüm Başkanımız Doç. Erdal Ünsal’ın yanı sıra öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla açılan sergide Resim Bölümü öğrencileri Aliye Şahan, Aslı Güngör, Ayşe Gerger, Bahar Üçüncü, Elif Güt, Feden Arslankurt, Gamze Sivas, Havva Yardım, Hasiyne Ayhan, Melek Aykaç, Merve Aydemir, Nazlı Tuncer, Özlem Gül, Selda Eke ve Türkan As’ın yapıtları yer alıyor.

Fakültemiz Resim Bölümü Sergi Alanında (1. kat) açılan sergi, 25 Haziran tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

21 Haziran 2022, Salı 246 kez görüntülendi