Büyük Taarruz’un 100. yılı kapsamında düzenlenen, Üniversitemizin ve Fakültemizin de paydaş olduğu “Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali”, 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Festival boyunca Fakültemiz ev sahipliğinde, Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt konferans salonunda dört ayrı oturum düzenlendi.

İlk oturumda, Dizi ve Sinema Oyuncuları Erkan Pektaş ve Veysel Diker ile birlikte Görüntü Yönetmeni Selahattin Sancaklı öğrencilerimizle buluştu. İkinci oturumda Yönetmen Kamil Çetin, Senarist Ayhan Sonyürek ve Yapımcı Baran Mayda öğrencilerimizle bir araya gelirken; üçüncü oturumda ise Yönetmen Eylem Kaftan ve Ali İlhan ile TV4 Kanal Koordinatörü Filiz Zengin öğrencilerimizle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundular.

Festival, Ak Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. M. Naci Bostancı ile 20 Mayıs tarihinde yapılan söyleşinin ardından, Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Ödül Töreni ve Esat Kabaklı Konseri ile sona erdi.

23 Mayıs 2022, Pazartesi 165 kez görüntülendi