Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen “Aklıma Bir Fikir Geldi – Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması” kapsamında, Fakültemiz Sinema ve Televizyon Bölümü ev sahipliğinde, 13 Mayıs tarihinde sergi ve panel etkinliği gerçekleştirildi.

Bu yıl on ikincisi düzenlenen yarışmada 2009 yılından itibaren derece elde eden eserlerin yer aldığı serginin açılışının ardından panele geçildi. Panelin açış konuşmaları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile RATEM Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetcioğlu tarafından yapıldı.

Açılış konuşmaları ve teşekkür belgesi takdiminin ardından düzenlenen, moderatörlüğünü RATEM Akademi Başkanı Yusuf Gürsoy’un yaptığı “Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku” adlı panelde, Habertürk TV Programcısı ve Köşe Yazarı Kübra Par, Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzmanı Olcay Hayta, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ali Yaşar ve RATEM Başkan Yardımcısı B. İlhan Yalçın, özgün fikirlerini katılımcılar ile paylaştılar.

Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen program, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

14 Mayıs 2022, Cumartesi 112 kez görüntülendi