Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen, Salim Başyiğit Koleksiyonunda bulunan eserlerden oluşan “Memories” adlı karma sergi, 1 Şubat tarihinde açıldı.

Serginin açılış törenine Koleksiyonun sahibi Ressam Salim Başyiğit, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyeleri Sena Coşkun ve Fevzi Nuri Kara, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, İş İnsanı İbrahim Alimoğlu, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık’ın yanı sıra öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Aralarında Aliye Berger, Alp Tamer Ulukılıç, Ara Güler, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Burhan Doğançay, Ergin İnan ve Mehmet Güreli gibi sanatçıların da yer aldığı 54 farklı ismin toplam 61 eserinin yer aldığı sergi, 24 Şubat tarihine kadar Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde (Afyon Lisesi karşısı) ziyaret edilebilecek.

03 Şubat 2022, Perşembe 307 kez görüntülendi