İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin “Kent Mobilyaları Tasarımı ve Mobilya Uygulamaları” dersleri kapsamında hazırladıkları ürünlerin sergilendiği “Mobilya Tasarım Sergisi”, 6 Ocak tarihinde Fakültemiz İç Mimarlık ve Temel Eğitim Bölümleri Sergi Alanında açıldı.

Açılış töreninde Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Peker, Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, Üniversitemiz Genel Sekreteri İhsan Ceran, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu, İçmimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Zakire Alimoğlu, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz yer aldılar.

Afyon MYO Öğretim Görevlisi Mustafa Ümit İşbeceren’in yürüttüğü dersler kapsamında 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz tarafından 85 adet 1/1 ölçekli ürün ile 29 adet de farklı ölçeklerde maket ürün tasarımı gerçekleştirildi. Aydınlatma elemanları, oturma elemanları, kent mobilyaları, aksesuarlar, iç mekân donatı elemanları gibi ürünlerin yer aldığı sergi, 28 Ocak tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Öğrencilerimizin ürünlerini Rektörümüz de yerinde inceledi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 10 Ocak tarihinde sergimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu ile birlikte Bölüm öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından ürünler hakkında bilgilendirilen Rektörümüz, başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik etti. Ziyarette Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay ile Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun da hazır bulundular.

06 Ocak 2022, Perşembe 425 kez görüntülendi