Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen, Sinema ve Televizyon Bölümümüz Öğr. Grv. Hayati Ulusay’ın “Sesime Sesin”, Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Arş. Grv. Hakan Yılmaz’ın “Mevsimler” adlı kişisel fotoğraf sergileri, 29 Kasım tarihinde açıldı.

Eşzamanlı gerçekleştirilen sergilerin açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyeleri Sena Coşkun ve Fevzi Nuri Kara ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ın yanı sıra öğretim elemanları ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

İki sanatçının toplam 93 fotoğrafından oluşan sergiler, 31 Aralık tarihine kadar Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde (Afyon Lisesi karşısı) ziyaret edilebilecek.

30 Kasım 2021, Salı 303 kez görüntülendi