2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan yedek listedeki adaylar, 16-17 Eylül 2021 tarihleri arasında (17 Eylül Cuma günü, saat 17.30’a kadar) kesin kayıt yaptırabilirler.

Kesin kayıt hakkı kazanan yedek listesi için TIKLAYINIZ.

Yedek kayıt işlemlerinin bitiminde kayıt yaptırmama veya kayıt sildirmeden dolayı kontenjan açığı olması durumunda; kayıt hakkı kazanan ikinci yedek adaylar listesi (YP sırasına göre) yeniden ilan edilir. İkinci yedek liste kayıtları, 20, 21 Eylül 2021 tarihlerinde (21 Eylül 2021 Salı günü saat 17.30’a kadar) yapılacaktır. Kayıtlarını yaptırmayan adaylar haklarını kaybetmiş sayılırlar.

21 Eylül 2021 Salı günü saat 17.30’a kadar kayıt yaptırmama veya kayıt sildirmeden dolayı kontenjan açığı olması durumunda, boş kontenjan sayısı ilan edilir. 22 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te Fakültemizde hazır bulunan adaylar arasından (asıl listede olup kayıt yaptırmayanlar ve tüm yedek liste adayları) YP sıralamasına göre boş kontenjan sayısı kadar adayın kesin kaydı yapılır ve sonuçlar aynı gün mesai saati bitimine kadar ilan edilir.

Kesin Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler

–2021 YKS (TYT) Sonuç Belgesinin aslı,

–Adayın lise veya dengi okul mezunu olduğunu belirten diploması veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi,

–T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının aslı veya noter onaylı sureti,

–Katkı payının ödenmesi ile ilgili belge (katkı payı ödenmesine ilişkin yasal mevzuatta değişiklik olması durumunda, katkı payı uygulanması kaldırılabilir),

–8 adet (4.5×6) cm. vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş),

–Askerlik çağına girmiş olan erkek adaylar için bir yükseköğrenim kurumuna kaydolmasına askerlik bakımından bir sakınca olmadığına ilişkin belge.

Önemli: Eksik belge ile kayıt yapılmaz. Başvuru veya kayıt sürecinde gerçeğe aykırı beyanda bulunan veya herhangi bir eylem veya işlemi ile idareyi yanılttığı tespit edilen adayların başvuruları ve işlemleri iptal edilir. Bu adayların kayıtları yapılmış ise kayıtları iptal edilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba 532 kez görüntülendi