Fakültemiz Resim Bölümüne öğrenci alımı için yapılacak “Yabancı Uyruklu Öğrenci Özel Yetenek Sınavı”, 2 Kasım 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek adayların aşağıda ilan edilen sınav saatinden yarım saat önce Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

1. Aşama Sınavı : 10.00 – 11.30
  2. Aşama Alan Sınavı : 13.00 – 14.30

Özel Yetenek Sınavına katılacak adayların aşağıdaki malzemeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir: Yumuşak kurşun kalem / kalemler, silgi, kalemtıraş. Özel Yetenek Sınavında Fakülte tarafından öğrencilere sağlanacak malzemeler ise uygun boyutlarda altlık ve resim kâğıdıdır.

Sınav başladıktan sonra ilk 30 dakikadan geç gelenler sınava alınmaz, adaylar sınav salonlarını ilk 30 dakika içinde terk edemezler. Geç gelenlere ek süre verilmez.

Adayın “İkinci Aşama Alan Sınavlarına” girebilmesi için “Birinci Aşama Sınavına” girmesi zorunludur. “Birinci Aşama Sınavına” girmeyen adaylar “İkinci Aşama Alan Sınavlarına” giremezler.

Adaylar, Ülkemizde de yaşanmakta olan Covid-19 salgını kapsamında alınan tüm tedbirlere (maske kullanılması, ateş ölçümü, hijyen kurullarına uyulması, fiziki mesafeye dikkat etmek vb.) uymak zorundadır. Binaya girerken kurallara uymayan adaylar sınav salonlarına alınmaz, sınav esnasında kurallara uymayan adayların ise sınavları iptal edilir.

30 Ekim 2020, Cuma 316 kez görüntülendi