2020-2021 Akademik Yılı Fakültemiz Oryantasyon (Uyum) Eğitimleri; Geleneksel Türk Sanatları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanlıklarımız tarafından, öğretim elemanları ve 1. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Üniversitemizin, Fakültemizin ve Bölümlerimizin tanıtımıyla başlanan oryantasyon programı kapsamında öğrencilerimize Merkez Kütüphane, Atatürk Kongre Merkezi ile Üniversitemizin diğer sosyal ve sportif alanlarının tanıtımı yapıldı.

Bunun yanı sıra öğrencilerimiz, Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uygulama ilkeleri ve esasları bakımından hakları ve sorumlulukları, Öğrenci Bilgi Sistemi, ders geçme ve başarı sistemi, danışmanlık hizmetlerinin önemi, kampüs alanlarında ve eğitim binalarında internet kullanımı hakkında bilgilendirildi.

Öğrenci değişim programları ile öğrenci kulüp ve topluluklarına ilişkin bilgilere de yer verilen eğitim programları, 1. sınıf öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

09 Ekim 2020, Cuma 225 kez görüntülendi