Fakültemiz 2019-2020 Akademik Yılı Çevrimiçi Mezuniyet Töreni, 1 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen törene İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim ile Sinema ve Televizyon Bölümlerimizden bu yıl mezun olan öğrencilerimizin yanı sıra Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, Bölüm Başkan Yardımcılarımız ve mezunlarımızın geçtiğimiz akademik yıldaki danışman öğretim elemanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, açılış konuşmalarıyla devam etti. Fakültemizi dereceyle bitiren mezunlarımızın ve Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yaptığı konuşmaların ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Karakaş’ın öğrencilerimize ve ailelerine yönelik mesajlarının yer aldığı video yayınlandı.

Fakültemizden ve Bölümlerinden dereceyle mezun olan öğrencilerimizin ve tüm mezunlarımızın takdimini müteakip tören programı, geleneksel kep atma töreniyle sona erdi.

Tüm mezunlarımızı bir kez daha tebrik ediyor; başarılarının daim, yanaklarından süzülen her damla yaşın sebebinin mutluluk olmasını diliyoruz…

01 Ekim 2020, Perşembe 378 kez görüntülendi