2020-2021 akademik yılı güz yarıyılı hazırlıkları kapsamında, 25 Eylül tarihinde Dekanlığımız tarafından tüm bölümlerimizde görevlendirilen akademik danışmanlarımızla Dekan Yardımcılarımızın moderatörlüğünde, zoom platformu üzerinden çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda başta ders kayıt döneminde olmak üzere öğretim elemanlarımızın kendi öğrenci gruplarıyla sürekli ve düzenli iletişim halinde bulunmaları gerektiğine ve sunacakları akademik danışmanlık ve destek hizmetlerinin önemine değinilmiştir. Yine forumlar, canlı (senkron) dersler ve online-süreli sınavlardan oluşacak üniversitemizin yeni uzaktan öğretim sürecinde yaşanması muhtemel problemlerde, öğrencilerimize azami ölçüde destek olunması gerektiği ve problemlerin çözümünde izlenmesi gereken yollar kendilerine hatırlatılmıştır.

25 Eylül 2020, Cuma 499 kez görüntülendi